Online Asszisztencia- Az én történetem

Online Asszisztencia- Az én vállalkozó történetem


Kezdetek

Pontosan egy éve, – még épp az akkori korlátozások bevezetése előtt – személyesen vehettem részt Szabó Ági (Virtuális Irodaház) workshopján.

Már akkor is éreztem, hogy az a nap fordulópont lesz az életemben. Ági személyisége, hihetetlen lendülete magával ragadott és azóta is visz előre. Ez a workshop volt, ami után úgy éreztem, hogy igen, megtaláltam. Ez az amit szeretnék!

Akkor még nem is sejtettem, a következő hónapokban mekkora változás lesz az életemben.

 

Elindultam az úton

Ezelőtt mindig alkalmazottként dolgoztam, soha nem fordult meg a fejemben, hogy vállalkozó legyek de Ági hatására beindult a gépezet. A workshop után folyamatosan azon kattogtam, mire van szükségem ahhoz, hogy minél előbb vállalkozóként, a saját időbeosztásomban dolgozhassak.

Időközben a vírushelyzet miatt úgy alakult, hogy az akkor alig másfél éves kisfiam mellett a két középiskolás és a két általános iskolás gyerkőcöm is a nap 24 órájában itthon tartózkodott.

Olyan elszánt voltam, hogy a gyerekeimmel való közös játszás, séták, éjszakákig tartó tanulás és a háztartás mellett belekezdtem egy Virtuális asszisztens (VA) képzésébe is. Június elején pedig izgatottan nyitotta meg kapuját az Online Asszisztencia.

Akkor az online számlázásra való átállás miatt és Ági tanácsait követve viszonylag hamar lett néhány alkalmi megbízásom, majd nyár közepén Kern-Hujber Lívinek (Aliva) köszönhetően egy megbízó szabadsága idejére egy hét „helyettesítés”. Ebből az egy hétből végül ősszel, egy azóta is tartó munkakapcsolat alakult, így meglett az első állandó megbízóm. Lívinek is nagyon sokat köszönhetek, mert a vállalkozó lét kezdeti bizonytalanságaiban nagy segítség volt ő is.

Megdolgoztam az eredményekért

Az ”ügyfélszerzés” nem könnyű az elején, de ha látjuk magunk előtt a célt, és azért napról napra teszünk, akkor nem is lehetetlen feladat.
Azóta több állandó megbízóm is van, és időnként egy-egy alkalmi megbízással is megkeresnek. Már kinéztem magamnak a következő tanfolyamot amit szeretnék elvégezni, hogy még több területen segíthessem a megbízóimat.

Most is azt gondolom, a legjobb döntés volt, hogy virtuális asszisztensként vállalkozó lettem.
Jó döntés volt mert az a munkám, amit szeretek, amit örömmel végzek. Az időmet úgy osztom be, ahogy nekem és a családomnak jó. Itthonról dolgozhatok, így nem okoz problémát a jelenlegi iskolabezárás, 1-2 orvosi vizsgálat, a főzés vagy egy-egy délelőtti/kora délutáni séta a napsütésben valamelyik gyerekemmel. Mindezt úgy, hogy a megbízóim is elégedettek mert időben megkapnak tőlem minden rám bízott feladatot.

Online asszisztencia- Segítség távolról, hatékonyan.

„A legértékesebb dolog amit másoknak adhatsz, az az időd, mert ha időt szánsz valakire, a saját életedből adsz neki egy olyan darabot, amit már soha többé nem kapsz vissza.”


Arra törekszem, hogy ezt a legértékesebb dolgot tudjam adni magamból a családomnak és a megbízóimnak is.

 

Amióta vállalkozó vagyok folyamatosan képzem magam, hogy minél több területen tudjak segítséget nyújtani.
Szívesen segítek megtalálni számodra is azt a képzést, ami hozzájárul ahhoz, hogy Te is elindulj a vállalkozói úton, vagy amivel a már meglévő vállalkozásodat teheted még sikeresebbé, jövedelmezőbbé.

 

Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

Telefon: +36-20/980-1780

Email: iroda@onlineasszisztencia.hu

Az Online Asszisztenciát megtalálod Facebookon Instagramon és LinkedInen is.

 

Online Asszisztencia – 

Segítség távolról, hatékonyan.

Megosztás