Bemutatkozás

Öt gyerek mellett vállalkozni?
Szerintem csakis azt lehet. Igazából, már az is egyfajta vállalkozás, hogy ennyi gyerekünk van. 🙃

 

Sillyéné Horváth Krisztina vagyok, online vállalkozástámogató, virtuális asszisztens (VA).

Sillyéné Horváth Krisztina onlineasszisztencia
vállalkozó FB

Mindig szerettem gyerekekkel foglalkozni, ezért is döntöttem úgy érettségi után, hogy a pedagógus pályát választom. Diplomám megszerzése után végül a (saját) gyereknevelés került előtérbe, majd több évet dolgoztam adminisztrációs és asszisztensi területen.

Munkáim során a professzionalitást célként kitűzve könnyen és gyorsan elsajátítottam a különböző munka- és pénzügyi folyamatokat, szoftverek használatát.

Mindig olyan feladatkörökben dolgoztam, ahol a precíz munkavégzés, a rendszerszemléletű, ugyanakkor rugalmas gondolkodás alapkritériumokként szerepeltek.

A 8 órás munka mellett minden napot alaposan meg kellett szerveznem, hogy minden flottul menjen.

Legkisebb gyermekünk születése után fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy jó lenne az irodai munkát „hazahozni” és távolról segíteni másoknak, ekkor találkoztam a virtuális asszisztenciával.

Mikor találsz valamit, ami annyira leköt, hogy nap mint nap akár ingyen is csinálnád, akkor célegyenesben vagy. Ha találsz valakit, aki hajlandó érte megfizetni is, akkor megvan a hivatásod.

2020. Június elején létrehoztam saját, otthoni irodámat, az Online Asszisztenciát. A folyamatos megújulásra törekedve iratkoztam be a virtuális asszisztens, majd szövegírás és online marketing képzésekre.

Amióta vállalkozó vagyok folyamatosan képzem magam, hogy minél több területen tudjak segítséget nyújtani. Számos képzésen és webináron részt vettem, és a mai napig törekszem, hogy önfejlesztéssel és továbbképzésekkel még szélesebb körűvé, hatékonyabbá és innovatívabbá váljak.

Nyitott vagyok, szívesen tanulok új dolgokat, legyen ez akár egy szoftver, vagy egy új felület aminek segítségével hatékonyabb lehet a közös munka.

Célom, hogy segítsek olyan rendszeres, vagy eseti feladatok megoldásában, amelyekre az ügyfeleimnek nincs ideje.

Hatékony időbeosztással, a feladatok tömörítésével heti néhány órás tevékenységemmel hatékonnyá tudom tenni cégek és vállalkozások működését!

Fordulj hozzám bizalommal, ha Neked is segíthetek, hogy vállalkozásod még sikeresebb legyen!

Online asszisztencia- Segítség távolról, hatékonyan.

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Kapcsolat

Kapcsolat