Miért lettem virtuális asszisztens?

Miért lettem virtuális asszisztens?


Miért lettem virtuális asszisztens? Sokszor megkapom ezt a kérdést, így most erről fogok írni.

Hadd fordítsam egyúttal kicsit személyesebbre ezt az írást! Természetesen én sem virtuális asszisztensként kezdtem a szakmai pályafutásom. Pedagógus végzettségem révén, szuper alapokat kaptam ahhoz, hogy sikeresen megtaláljam a közös hangot az emberekkel, így nem okozott gondot titkársági munkatársként és asszisztensként helyt állnom a munkám során. A feladataimat mindig precízen végeztem el, és ebből vállalkozóként sem engedek. Sőt! 

Gyorsan kiderült, hogy számomra ideális hivatás, a virtuális asszisztencia. A családi élettel tökéletesen összeegyeztethető most a munkám. 5, igen jól olvasod, öt gyermekem van. Igaz, a nagyobbak már szinte teljesen önállóak, a legidősebb már nagykorú, így 20 éves gyakorlatom van családi koordinátorként is.

Amíg alkalmazott voltam, minden napot alaposan meg kellett terveznem, hogy minden flottul menjen. Bejártam dolgozni, mellette pedig észben tartottam a számlák befizetési határidejétől kezdve, a különórákon át, egészen addig mindent, hogy kiért hányra kell óvodába, iskolába menni. Ennél fogva a cégvezetők naptárában szereplő programokat is kiválóan tudom optimalizálni. 

Itthonról dolgozni azért persze kényelmesebb, és mivel nem mennek el órák a napi utazással a munkába, több időm jut a gyermekeimre is. Az ügyfeleim pedig gyorsan meggyőződhetnek arról, hogy kizárólag előnyük származik abból, ha velem dolgoznak, akár nagyobb távolságról is, hiszen a hatékonyságom nem azon múlik, hogy hol van az íróasztal, ami mellett ülök.

Célom, hogy segítsek olyan rendszeres, vagy eseti feladatok megoldásában, amelyekre az ügyfeleimnek nincs ideje, vagy nem olyan dolgokról van szó, amelyek miatt megérné számukra egy akár csak részmunkaidős alkalmazottat is foglalkoztatni.

Az elmúlt időszak bebizonyította, hogy van létjogosultsága az online vállalkozástámogatási szolgáltatásoknak, hiszen személyes jelenlét nélkül, távolról is megoldható rengeteg feladat.

A te vállalkozásodban, mik azok a feladatok, amelyeket szívesen leráznál magadról, és virtuális asszisztensként megoldhatom helyetted?

Kérj időpontot az első ingyenes konzultációra!

Amennyiben további kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!

Telefon: +36-20/980-1780

Email: iroda@onlineasszisztencia.hu

Facebook: Onlineasszisztencia

Megosztás