Időrabló feladatok kiszervezhetők egy távoli asszisztensnek.

Időrabló feladatok kiszervezhetők egy távoli asszisztensnek.

Mi lehet kiszervezni?

Már rengetegszer találkoztál a virtuális asszisztens kifejezéssel, de még mindig fogalmad sincs, hogy milyen szolgáltatásokat tudsz igénybe venni?

Vagy nem tudod eldönteni, hogy a Te cégedben jellemző időrabló feladatok valóban kiszervezhetők-e egy távoli asszisztensnek?

Nézd meg a szolgáltatásaim listáját, vagy ha egyedi speciális feladatod lenne számomra, keress meg akár itt üzenetben, és beszéljük meg – kötelezettség nélkül – a lehetőségeket.

Ne tartson vissza az sem, ha havi szinten kevesebb, mint 10 munkaórát tenne ki a megbízásod. Szabadúszó vállalkozóként, tökéletesen be tudom illeszteni a munkanapjaimba a kisebb feladatokat is.

Megszakadsz az adminisztrációban?

Megszakadsz az adminisztrációban, de annyi azért nincs, hogy akár egy részmunkaidős asszisztenst érdemes legyen felvenned?

Túlterheltek a kollégáid és elcsúsznak a határidők?

Eddig még nem dolgoztál virtuális asszisztenssel?

Ha még mindig úgy érzed, valami visszatart, beszélgessünk! Mérjük fel közösen, hogy mivel veszítesz a legtöbb időt, ahelyett, hogy azt a bevételszerző tevékenységedre, vagy a céged további építésére fordítanád. Aztán vizsgáljuk meg együtt, hogy ezek közül mi az, amit én is elintézhetek helyetted! 

Szerencsére az online világ fejlődésének köszönhetően, szinte bármit meg tudok tenni helyetted, amihez nem kell az ujjlenyomatod!

Bízz meg engem az időrabló feladataiddal! 

Szánj a drága idődből fél órát az első bemutatkozó beszélgetésünkre, és találjuk meg közösen a legjobb megoldást számodra is, hogy aztán ne pazarold a perceidet olyan feladatokra, amelyeket el tudok intézni helyetted, pontosan olyan eredményesen, vagy akár jobban is, mint ahogy azt te tennéd!

Amennyiben további kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!

Neked mi az a tevékenység, amire több időt fordítasz, mint amennyit profitálsz belőle?

Az Online Asszisztenciát megtalálod Facebookon Instagramon és LinkedInen is.

Megosztás