Bemutatkozás

Sillyéné Horváth Krisztina vagyok, online asszisztens, virtuális asszisztens (VA).

Mikor találsz valamit, ami annyira leköt, hogy nap mint nap akár ingyen is csinálnád, akkor célegyenesben vagy. Ha találsz valakit, aki hajlandó érte megfizetni is, akkor megvan a hivatásod.

Sillyéné Horváth Krisztina onlineasszisztencia
Bemutatkozás Sillyéné Horváth Krisztina Virtuális asszisztens

Pedagógus diplomám megszerzése után többéves titkársági és asszisztensi tapasztalatokat szereztem.

Mindig olyan feladatkörökben dolgoztam, ahol a precíz munkavégzés, a rendszerszemléletű, ugyanakkor rugalmas gondolkodás alapkritériumokként szerepeltek.

Munkáim során a professzionalitást célként kitűzve könnyen és gyorsan elsajátítottam a különböző munka- és pénzügyi folyamatokat, szoftverek használatát.

A folyamatos megújulásra törekedve iratkoztam be a virtuális asszisztens képzésre, ahol újabb szoftvereket, programokat megismerve elméleti és gyakorlati tudásra tehettem szert.

A virtuális asszisztensi képzés során elsajátítottam a weblapszerkesztést és karbantartást is.

A VA képzés közben számos egyéb képzésen és webináron részt vettem, és a mai napig törekszem, hogy önfejlesztéssel és továbbképzésekkel még szélesebb körűvé, hatékonyabbá és innovatívabbá váljak.

Jelenleg, -a szövegírás után- Online Marketinget tanulok.

Hatékony időbeosztással, a feladatok tömörítésével heti néhány órás tevékenységemmel hatékonnyá tudom tenni cégek és vállalkozások működését!

Online asszisztencia- Segítség távolról, hatékonyan.

Szolgáltatások

Szolgáltatások

Kapcsolat

Kapcsolat