Bemutatkozás

Reni vagyok, online vállalkozástámogató, Virtuális Asszisztens (VA)

„A megpróbáltatásaink lehetőséget adnak arra, hogy felfedezzük azt a személyt, akivé válnunk kell, és hogy képesek legyünk eme ajándékot mások boldogulására is megosztani.”

reni-onlineasszisztencia
reni_lifestyle (4)

Az egyetemi évek alatt, után (BGF kereskedelem és marketing alapszak, BCE marketing mesterszak) többféle munkakörnyezetben is dolgoztam, nonprofit szervezettől kezdve egészen a multinacionális nagyvállalatig.

Munkáim során változatos feladatokat láttam el, a rádiós műsorvezetéstől kezdve a rendezvényszervezésen át a pepecselős, adminisztratív feladatokkal bezárólag.

 

Ami mindben közös volt az a maximális odafigyelés és a munkatársakkal való együttműködés. Hiszek abban, hogy egy jó szó sokszor képes elsimítani a legnagyobb feszültségeket is. 

A multi környezetben nem csak egy fél világ választott el minket egymástól (New York-i csapat), hanem az időzóna sem volt közös, mégis hatékonyan tudtunk egymással dolgozni.

Ekkor vált számomra világossá, hogy a sikeres együttműködés alapja nem a fizikai közelség, hanem a pontos, körülhatárolt feladatok és a kölcsönös bizalom.

Miben tudok Neked segíteni?

Virtuális Asszisztencia egy viszonylag új szakma, az Online Marketing pedig folyamatosan változik, éppen ezért mindkét területen képzem magam, hogy a tudásom legjavát tudjam nyújtaniKözel egy éve a szövegírói lábam is növesztgetem. 


Tanultam értékesítési szövegírást Szilágyi Balázs (Honlapra fel), Kovács Peti (Minner, Szöveg&Profit), és Vavrek Balázs online kurzusain. Szépirodalmi témában pedig Lackfi János Kreatív Írás kurzusán vettem részt. Az egyik ott született írásom a Szóbanforgón is megjelent. 

Online vállalkozástámogatóként abban tudok segíteni, hogy a számodra terhes feladatokat gyorsan és hatékonyan (ráadásul örömmel!) végzem el, hogy a felszabadult időben azzal tudj foglalkozni, ami a vállalkozás további fejlődéséhez szükséges! 

Online asszisztencia- Segítség távolról, hatékonyan.